Как управлять работой индивидуального теплового пункта по Интернету

Представьте, что в вашем загородном доме установлен индивидуальный тепловой пункт. Как считаете, было бы полезно видеть в реальном времени, в каком состоянии находится оборудование в вашем ИТП? Знать, какая температура теплоносителя, поступающего в систему отопления вашего дома? А при необходимости, даже дистанционно управлять или изменять настройки? Наверняка, в большинстве случаев, ответ – увердительный! Но как это сделать в реальности? Оказывается, очень просто.

  • Медиа

Далі я вам розкажу як все це можна зробити дуже легко та швидко, а головне безкоштовно! Раджу поставити запитання про переліченні можливості тим, хто буде вам пропонувати будь-який сучасний ІТП. Відповідь на них повинна бути тільки «ТАК» і це повинно бути безкоштовно!

В складі нашого обладнання для індивідуальних теплових пунктів, окрім розмаїття автоматичних регуляторів тиску, регулювальних клапанів з електроприводом, теплообмінників тощо, є також електронні регулятори ECL Comfort 310, які є головною частиною будь-якого сучасного ІТП і виконує роль «мозку» вашої системи опалення. Я говорю саме про регулятор ECL Comfort 310, оскільки переконаний, що більш зрозумілого навіть для нефахівця, надійного та функціонального регулятору ви не знайдете на ринку!

Для того, щоб підключити електронний регулятор ECL Comfort 310 до мережі Інтернет, потрібен сам регулятор та звичайний інтернет-кабель (Ethernet).

Попередньо вам треба зайти на сайт http://ecl.portal.danfoss.com, який називається «Інтернет портал ECL COMFORT 310 PORTAL INTERNATIONAL» та створити на ньому власний обліковий запис, як це зробити буде далі.

Одразу наголошу на наступному:

Для будь-якого кінцевого споживача в Україні, яким є ОСББ або ЖБК або просто житловий будинок (навіть приватний), який купив та встановив у себе для керування системами теплоспоживання електронний регулятор ECL Comfort 310, користування Інтернет порталом ECL COMFORT 310 PORTAL INTERNATIONAL є БЕЗКОШТОВНИМ!

Ось як виглядає головна сторінка цього сайту

На цій сторінці Ви одразу можете змінити мову інтерфейсу порталу, обравши, наприклад, українську. Але там є і англійська, і данська (звісно, адже Danfoss – це компанія з Данії), і німецька, польська, і навіть російська.

Далі, вам потрібно створити свій обліковий запис на цьому сайті, тому натисніть «Новий користувач» і побачите наступне вікно:

Тут треба придумати назву свого облікового запису, наприклад «ОСББ Калина», вказати існуючу електронну пошту, якою ви дійсно користуєтесь, або будете користуватися постійно. Саме на цю електронну пошту вам надійде повідомлення від порталу з посиланням на активацію вашого щойно створеного облікового запису.

УВАГА! Термін надходження листа від сайту може бути до 1 доби. Крім того, звертайте увагу на те, що іноді поштовий сервер сприймає повідомлення від нашого порталу як спам, тому іноді й шукати його треба у відповідному розділі вашої поштової скриньки.

ПОРАДА! Використовуйте електронну пошту, що має закінчення на «.com», тому що цей сайт є міжнародним («… INTERNATIONAL») і іноді некоректно сприймає поштові адреси із закінченням «.ua», або будь-якою прив’язкою до конкретної країни.

Перед натисканням на «Створити ваш обліковий запис» треба поставити відмітку про те, що ви приймаєте умови використання.

Після того, як ви отримаєте відповідне повідомлення з сайту та активуєте свій обліковий запис, можна знову повернутися до вашого електронного регулятору ECL Comfort 310.

Декілька років назад я зняв відео про те, як підключити електронний регулятор ECL Comfort 310 до мережі Інтернет. Саме тому, що краще один раз побачити, я пропоную замість опису процедури підключення, переглянути ось  це коротеньке відео:

(Далі буде) 

Спеціаліст з розвитку проектів Термомодернізація у житловому секторі, компанії «Данфосс ТОВ», м.Київ Олександр Гут

Рейтинг
( Пока оценок нет )
Украина промышленная