Як стати більш жіночною

У сучасному світі жінки на рівному ступені з чоловіками. Керують жінки великими компаніями, служать в армії, займають важливі політичні посади.

У шаленому життєвому темпі дуже важко залишатися справжньою жінкою, а так хочеться додати до свого образу хоч краплю жіночності і ніжності.

Звичайно, стати по-справжньому жіночної дівчиною непросто, але якщо докласти трохи зусиль, то все обов’язково вийде. Перший крок — це вибір одягу. Саме вишиті блузки від виробника допоможуть вам стати більш жіночною та ніжною.

Перш за все, щоб стати жіночною, необхідно звернути увагу на свою поведінку.

Не сваріться в громадських місцях, в чергах, в магазинах. Говоріть не надто голосно, але і не тихо, щоб Ваша мова була зрозуміла і чути.

У відповідь на грубість, з боку оточуючих, попросіть залишити Вас у спокої. Напевно, поруч знайдуться справжні джентльмени, що не побояться проявити чоловічу шляхетність і встати на Ваш захист.

Слідкуйте за своєю ходою і поставою. Не потрібно широко розставляти ноги при ходьбі і надто виляти попою. Хода повинна бути плавною, а постава прямий. Розправте плечі і летите назустріч своїй мрії.

Уважно стежте за своїм одягом. Необов’язково річ повинна бути з модного бутика. Головне щоб одяг не була брудною і зім’ятої. Щоб виглядати більш жіночною за допомогою одягу, віддавайте перевагу не яскравим речей. Вибирайте коричневі або бежеві тони. Звичайно ніхто не забороняє обирати одяг інших квітів. Комбінуйте в такому випадку свій гардероб, щоб не виглядати занадто яскравою.

Уважно стежте за своїм взуттям. Чистий взуття — це перший показник акуратності, як у чоловіків, так і жінок. Жінка з брудним взуттям виглядає особливо неохайною.

Дівчина повинна мати гарні руки і нігті. Придбайте живильний і зволожуючий крем для рук. Цей крем допоможе привести в порядок і ручки, і нігті. Намагайтеся регулярно робити манікюр, але не наносите велику кількість лаку на нігтьову пластину, це може негативно на неї вплинути. Руки найчастіше привертають до себе увагу, так як весь час знаходяться на увазі.

Не забувайте вчасно мити голову. Жирні і засмальцьовані волосся навряд чи додадуть Вам жіночності, а чисті і здорові волосся це ознака акуратності і впевненості в собі.

Слідкуйте за шкірою обличчя. Прищі і чорні точки можуть з’явитися у дівчини в будь-якому віці. Величезний вибір скрабів і гелів допоможе Вам позбутися від проблем зі шкірою. Не лягайте спати з косметикою на обличчі.

Дотримуйтесь прості правила по догляду за своєю зовнішністю, стежте за чистотою і охайністю свого зовнішнього вигляду, тримайте спину прямо, і тоді оточуючі будуть захоплюватися Вашою красою, ніжністю, і звичайно ж, жіночністю.

Рейтинг
( Пока оценок нет )
Украина промышленная