Как осветить помещение под плоской крышей

Современная архитектура находится в постоянном поиске оптимальных форм, испытывая все новые типы объектов. Дома с плоскими крышами, предназнаенные для одной семьи и меющие плоские крыши, встречаются, все чаще, не отставая от зданий с покатыми крышами. Этому способствует современные технологии, которые позволяет строить герметичные и термоизоляционные потолки. Кроме этого, пространство на плоской крыше можно использовать, как террасу, место для отдыха на свежем воздухе или даже небольшой сад. Остается только один вопрос. Как осветить естественным светом помещение под плоской крышей? Ответ, на удивление прост – для этого предназначены лучшие в мире  окна для плоских крыш компании Fakro.

Новаторські товари Fakro  — вікна для пласких дахів типу F і C, поєднують у собі високу функціональність та відмінні термоізоляційні параметри. З їх допомогою можна провітрити приміщення під пласким дахом та наповнити його природним світлом. Тепер кожне приміщення цього типу може бути теплим та повним природного світла. 

Проаналізуємо технічні характеристики вікон для пласких дахів компанії Fakro. Спеціально спроектований тип рами та коробки сприяють тому, що вікна для пласких дахів характеризуються до 16% більшою площею засклення в порівнянні з рішеннями інших виробників. Іншими словами, монтуючи в себе вікна для пласких дахів Fakro, отримуємо більше природного світла. 

Окрім цього конструктори вікон не забули і про один із найважливіших аспектів сучасного будівництва — енергоефективність.  Наприклад, вікна типу F із трикамерним пасивним склопакетом DU8 характеризуються коефіцієнтом теплопровідності U = 0,64 Вт/м²С (для вікна згідно норми EN 14351-1), саме тому можуть використовуватись в енергоефективних та пасивних будинках. Використовуючи такі рішення, можна заощадити на енергії, необхідній для нагрівання приміщення в холодні дні. 

Розмірковуючи далі про вікна, виникає питання про їх обслуговування. Так як безпосередній доступ до них ускладнений, продукт розроблений таким чином, щоб кожен міг вибрати оптимальний для себе спосіб обслуговування.

Є можливість обрати невідкривальне вікно, яке допоможе лише освітлити приміщення. Можна встановити як вікно, яке відчиняється вручну (за допомогою стержня), так і кероване електрично. Вікно з електроуправлінням містить датчик дощу, який автоматично зачиняє вікно під час опадів. До вікон можна застосовувати як внутрішні аксесуари, які захищають від інтенсивного світла, так і маркізи, які є надійним захистом від надмірного нагрівання. Умова про комфортність користування виконується вікнами для пласких дахів Fakro на 100%.

Аналізуючи асортимент вікон для пласких дахів Fakro, зауважуємо широкий вибір стандартних розмірів. Вікна типу F із унікальним новаторським склопакетом можуть бути виготовлені в будь-якому розмірі (від 60×60 см до 120×220 см). Це рішення дає можливість замінити старі неефективні дахові конструкції для освітлення на сучасні вікна для пласких дахів. 

Вікна для пласких дахів компанії Fakro – це товари, які задовольняють усі вимоги інвесторів, які будують об’єкти з пласкими дахами. Велика кількість природного світла, енергоефективність, зручне обслуговування та герметичність продуктів сприяють тому,що будинки з пласкими дахами незабаром змінюватимуть наші краєвиди.

Рейтинг
( Пока оценок нет )
Украина промышленная