Партнерство з Dekalb — нові можливості та перспективи для клієнтів компанії «Монсанто Україна»


Сегодня, 16:39

Просмотров: …

Рослинництво є одним з найбільш важливих і інноваційних видів діяльності в сучасному світі. Більшу частину (70%) споживаного продовольства забезпечує рослинництво. Провідною галуззю землеробства, основою всього сільськогосподарського світового виробництва і міжнародної торгівлі є вирощування зернових культур – пшениці, рису, кукурудзи, ячменю, вівса та жита. Їх посіви займають 1/2 ріллі світу, а в окремих країнах – ще більше (наприклад, в Японії 96%). Рослинництво вимагає балансу між технічними знаннями і відповідальністю за збереження природних ресурсів для майбутніх поколінь. Наш успіх повністю залежить від вашого, тому саме співпраця з вами і вашими колегами є для нас рушійною силою знаходити власні шляхи розв’язання поставлених перед вами завдань. Ми щодня висловлюємо нашу повагу фермерам розкриваючи нові можливості для підтримки вашого успіху як сьогодні, так і в майбутньому.

Партнерство

Робота з клієнтами і турбота про їхні потреби допомагають компанії розробляти рішення для загального успіху. Побачивши роботу на фермі і в поле, фахівці компанії зможуть зрозуміти потреби своїх клієнтів і те, чим вони можуть допомогти їм сьогодні і в майбутньому. Співробітники компанії роблять все можливе, щоб запропонувати своїм партнерам найкращі рішення. Ділові взаємини починаються з спільного обговорення, так що компанія Монсанто Україна завжди відкрита для потреб і ідей клієнтів.

Компанія не тільки надає гібриди, але й нагороджує своїх клієнтів можливістю просувати свій бізнес. Вона стимулює фермерів України отримувати максимальний річний врожай, надаючи можливість брати участь в щорічних конкурсах на найвищу врожайність.

Для аграріїв, які розвивають свій бізнес, вирощуючи кукурудзу в зонах недостатнього зволоження, існує програма для розширення ареалу цієї зернової культури. Тому в арсеналі вітчизняних аграріїв, сільськогосподарських підприємств, холдингів і фермерських господарств вже з’явилися гібриди кукурудзи нового покоління, які значно перевищують за продуктивні

стю гібриди інших компаній, існуючі на ринку.

Інновації

Проведення різних конференцій за участю фахівців і VIP-клієнтів дають можливість бути в курсі останніх статистичних даних в продуктивності врожаю гібридів. На традиційній зимовій конференції компанії «Монсанто Україна» під назвою «Інноваційні Рішення 2017» розглядалися такі питання як інновації в вирощуванні кукурудзи і озимого ріпаку, вибір гібридів, особливості харчування і захисту, технологічні новинки і навіть аналіз і перспективи ринку збуту цих культур. Учасники конференції дізналися про 8 нових видів гібридів, які найбільш повно відповідають запитам аграріїв. Співробітники компанії зацікавлені не тільки в продажу насіння, але і в наданні консультаційної підтримки господарствам. Також «Монсанто» довела, що може поліпшити врожайність ріпаку, пропонуючи якісні гібриди – в залежності від рівня технології господарства, зони розташування і навіть типу сівалок.

В кожному році компанія  утворює технологічні центри DEKALB в різних ґрунтово-кліматичних зонах України. Ці центри засновані для демонстрації нових досягнень в селекції гібридів кукурудзи з підвищеною жаро- і посухостійкістю, для дослідження впливу різних ґрунтово-кліматичних умов і технологічних рішень на гібриди кукурудзи бренду DEKALB і так само для демонстрації комплексу рішень для аграріїв від компанії «Монсанто» і  її партнерів.

Результативність

Компанія «Монсанто Україна»  прагне бути надійним партнером і тривала співпраця є для неї найкращим результатом. Вона завжди прагне надавати високоякісне насіння і агрономічні знання і послуги, щоб фермери були задоволені якістю насіння, врожайністю гібридів і рівнем обслуговування.

Щоб успіх був гарантований, вихідною точкою для реалізації і планування землеробства є картографія врожайності, яка дає можливість дізнатися про довгострокові рішення з урахуванням таких стратегій, як сівозміна і тимчасова стабільність прибутковості. Проміжні рішення картографії пов’язані з наступним аграрним сезоном і використанням добрив і пестицидів, тим часом як короткострокові рішення враховують польові або рослинні умови протягом вегетаційного періоду. Крім цього, арсенал засобів інтенсифікації вирощування кукурудзи, наданий компанією, спрямований на максимальну реалізацію генетичного потенціалу сучасних гібридів культури. Добрива, засоби захисту, системи обробки ґрунту, зрошення – це лише інструментарій у вмілих руках агронома.

Більшість фермерів переконалися в тому, що дослідження компанії («Вплив глибини загортання насіння на врожайність», «Вплив азотних добрив на формування врожайності гібридів», «Вплив фунгіцидної обробки на формування врожайності», «Прояв гербіцидних стресів на рослинах кукурудзи», «Рятівний «плащ» Пончо», «Система захисту») сприяють збільшенню індексу продуктивності кукурудзи або ріпаку.

Фахівці компанії представляють аграріям новинки селекційних досягнень, знайомлять з новими технологіями обробки, діляться зі сільгоспвиробниками знаннями в тому, як вибрати для своєї землі оптимальний гібрид і що потрібно зробити, щоб використовувати потенціал насіння максимально.

Іноді дуже складно повірити, що можливе сканування ґрунту, картування поля і прогнозування на кілька місяців наперед, але нові технології вже тут, доступні для фермерів, і компанія готова ними ділитися.

Рейтинг
( Пока оценок нет )
Украина промышленная