В Украине поднялся в воздух отремонтированный волонтерами самолет Ан-26В Україні піднявся в повітря відремонтований волонтерами літак Ан-26

На территории пятнадцатой транспортной авиационной бригады Воздушных Сил ВС Украины (г. Борисполь) начался демонстрационный показ восстановленного военно-транспортного самолета Ан-26, который окрестили «Везунчик». Самолет уже поднялся в небо.

Этот самолет, который с 2005 года находился на хранении, удалось поднять в небо благодаря совместным усилиям личного состава воинской части, представителей авиационных ремонтных предприятий и волонтеров общественного объединения «Крылья Феникса».

Отметим, что вчера в Борисполе состоялся облет «Везунчика», который называют народным самолетом, поскольку средства на его восстановление собирали волонтеры.

«Первый полет, облет… Это важнейшее событие в жизни каждого самолета. Могли ли мы афишировать его? Нет, не могли. Слишком много «но», слишком много технических нюансов, и авиационные предрассудки никто не отменял. Поэтому видео взлета и посадки нет. Мы просто боялись включить камеру, да и нельзя этого делать, согласно летно-техническим верованиям)). Боги авиации услышали нас — Счастливчик стал на крыло!», — сообщается на официальной странице самолета в Facebook.

Сейчас «Везунчик» уже занял место на стоянке эскадрильи.

«Рядом с такими же как он тружениками Ан-26, рядом с теми, кому он так долго завидовал и о компании которых даже не мечтал. Вы все воплотили эту мечту в реальность! Спасибо», — говорится в сообщении.

telegraf.com.uaНа території п’ятнадцятою транспортної авіаційної бригади Повітряних Сил ЗС України (м.Бориспіль) розпочався демонстраційний показ відновленого військово-транспортного літака Ан-26, який охрестили «Везунчик». Літак вже піднявся в небо.

Цей літак, який з 2005 року перебував на зберіганні, вдалося підняти в небо завдяки спільним зусиллям особового складу військової частини, представників авіаційних ремонтних підприємств і волонтерів громадського об’єднання «Крила Фенікса».

Відзначимо, що вчора в Борисполі відбувся обліт «Везунчика», який називають народним літаком, оскільки кошти на його відновлення збирали волонтери.
 
«Перший політ, обліт … Це найважливіша подія в житті кожного літака. Чи могли ми афішувати його? Ні, не могли. Занадто багато» але «, занадто багато технічних нюансів, і авіаційні забобони ніхто не відміняв. Тому відео зльоту і посадки немає. Ми просто боялися включити камеру, та й не можна цього робити, згідно льотно-технічним віруванням)). Боги авіації почули нас — Щасливчик став на крило! «, — повідомляється на офіційній сторінці літака в Facebook.
 
Зараз «Везунчик» вже зайняв місце на стоянці ескадрильї.
 
«Поруч з такими ж як він трудівниками Ан-26, поруч з тими, кому він так довго заздрив і про компанії яких навіть не мріяв. Ви все втілили цю мрію в реальність! Спасибо», — йдеться в повідомленні.
 
telegraf.com.ua

Рейтинг
( Пока оценок нет )
Украина промышленная